Trashëgimia Kulturore »

Workshop 2:Plani i menaxhimit

Workshop 2:Plani i menaxhimit

mario February 9, 2013 0

Studio PNI -1 në bashkëpunim me Partneret locale të Projektit SUSTCULT –Bashkia Berat dhe DRKK Berat organizuan në datën 5 Shkurt 2013 Workshopin për percaktimin e objektivave strategjike për Qendrën Historike të Beratit, në

Read More »
Workshopi për identifikimin dhe analizën e rreziqeve dhe mundësive për Qendrën Historike të Beratit

Workshopi për identifikimin dhe analizën e rreziqeve dhe mundësive për Qendrën Historike të Beratit

mario February 9, 2013 0

Studio PNI -1 në bashkëpunim me Partneret locale të Projektit SUSTCULT –Bashkia Berat dhe DRKK Berat organizuan në datën 15 Janar Workshopin për identifikimin dhe analizën e rreziqeve dhe mundësive për Qendrën Historike të

Read More »
SUSTCULT LETËR INFORMATIVE 2

SUSTCULT LETËR INFORMATIVE 2

mario November 1, 2012 0

Shkurt 2012 Parathënie nga Kryetari i Bashkisë së Venecias, Giorgio Orsoni Është një kënaqësi e madhe për mua të prezantoj letrën e dytë informative të SUSCULT dhe një mundësi shumë e mirë për të

Read More »
”Tetori Gjerman” në Berat

”Tetori Gjerman” në Berat

mario October 11, 2012 0

Në kuadrin e ‘Tetorit Gjerman ‘ Ditën e hënë dt 15 Tetor ora 11.00 në Galerinë e Arteve ”E.Lear” hapet ekspozita ” Sitet e Trashegimisë Botërore në Gjermani”.Ekspozita do të paraqesë para publikut 36

Read More »
Partnerët e projektit Sustcult,organizuan takimin e rradhës i cili u mbajt në Korfuz (Greqi) në datat 3-5 Tetor 2012

Partnerët e projektit Sustcult,organizuan takimin e rradhës i cili u mbajt në Korfuz (Greqi) në datat 3-5 Tetor 2012

mario October 11, 2012 0

Partnerët e projektit Sustcult,organizuan takimin e rradhës i cili u mbajt në Korfuz (Greqi) në datat 3-5 Tetor 2012.Takimi i cili vijoi takimin e Beratit në Maj 2012,u organizua në kuadër të Javës Ndërkombëtare

Read More »
Përshkrimi i Beratit

Përshkrimi i Beratit

mario March 29, 2012 0

Qyteti i Beratit ndodhet në Shqipërinë Jug-Qëndrore , 120 km  në jug të Tiranës. Ai ka një popullsi prej rreth 64.000 banorë. Qendra Historike e qytetit është përfshirë në Listën e Trashëgimisë Botërore të

Read More »
Pika me interes për t’u vizituar :

Pika me interes për t’u vizituar :

mario March 29, 2012 0

Muzeume  : Muzeu Kombëtar i Ikonave ‘’Onufri’’- Është i vendosur brenda Katedrales Fjetja e  Shën Mërisë ( shek.18  ) e cila është një Kishë e stilit Bizantin e karakterizuar nga një ikonostas i mrekullueshëm

Read More »